SASTOJCI:
500 grama keksa
500 grama čokolade
250 grama margarina
200 ml soka od narandže
2 kašike ulja
PRIPREMA:
Margarin istopiti pa dodati 300 gr čokolade pa i nju istopi. Keks izdrbiti na krupnije.Sipati sok preko keksa, pa sve zajedno izmešati. Izliti u pleh dobro pritisnuti i staviti u frižideru da se ohladi. Preliti preko glazurom.
GLAZURA:
200 grama čokolade istopiti na pari i dodati ulje.
500 grama keksa
500 grama čokolade
250 grama margarina
200 ml soka od narandže
2 kašike ulja
PRIPREMA:
Margarin istopiti pa dodati 300 gr čokolade pa i nju istopi. Keks izdrbiti na krupnije.Sipati sok preko keksa, pa sve zajedno izmešati. Izliti u pleh dobro pritisnuti i staviti u frižideru da se ohladi. Preliti preko glazurom.
GLAZURA:
200 grama čokolade istopiti na pari i dodati ulje.
Нема коментара:
Постави коментар