SASTOJCI
250 grama margarina
250 grama čokolada
250 grama kornifleksa
150 grama kikirikija
50 grama suvo groždje
6 kašika meda
4 kašikešećera
PRIPREMA
U šerpu stavite margarin da se topi. Dodajte čokoladu, šecer, a na kraju kikiriki, kornfleks, med i suvo groždje.Lagano mešajte. Kad se sastojci sjedine i malo prohlade kasicicom stavljajte smesu u papirnate korpice.
Napomena: Kikiriki stavite u kesu i nalupajte ga cekicem za meso kako biste ga malo usitnili.
250 grama margarina
250 grama čokolada
250 grama kornifleksa
150 grama kikirikija
50 grama suvo groždje
6 kašika meda
4 kašikešećera
PRIPREMA
U šerpu stavite margarin da se topi. Dodajte čokoladu, šecer, a na kraju kikiriki, kornfleks, med i suvo groždje.Lagano mešajte. Kad se sastojci sjedine i malo prohlade kasicicom stavljajte smesu u papirnate korpice.
Napomena: Kikiriki stavite u kesu i nalupajte ga cekicem za meso kako biste ga malo usitnili.
Нема коментара:
Постави коментар